Nissan 300ZX Turbo Problem

Nissan 300ZX modellen har drabbats av en mängd olika problem , särskilt under de första åren av modellen . De flesta problemen finns i bilarnas regulatorer, spridare , luft flödesmätare och Cam bälten . Turbo modeller har problem med igensättning oljeledningar i vissa fordon , automatisk turbo modeller har problem med exploderande planetväxlar och det har funnits fall av rapporterade kamaxel justerskruvar läckor . Igensättning oljeledningar

Även Nissan har förbättrats de senaste modellerna av isolerande oljeledningar , olje linjer på vissa bilar är benägna att igensättning och bränna ut turbo mekanismer . Detta problem är vanligast i pre - 1993 modellerna .
Kamaxel Adjuster Läckor

kamaxeln ändtätningar , på både standard och turbo sorter av 300ZX , kan behöva bytas så ofta som var 30.000 miles . Om bilen blåser ett moln av blå oljerök efter start , bör du byta ut dessa komponenter så snart som möjligt eftersom sådana läckor kan vara ganska allvarligt .
Exploderande planetväxlar
< br >

Överhettning av planetväxlar kan få dem att explodera , förstör både överföring och radiator . Ibland är detta orsakas av en felaktig överföring pump som inte tillräckligt smörja planetväxlar . Inte bara denna effekt skiftande förmåga , gör det allvarliga skador på transmissionen och närliggande komponenter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138863.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.