Camaro Audio specifikation

De nyare modellerna av Chevy Camaro, 2010 och 2011, har ett antal alternativ och funktioner som gör dem mer bekväma bilar att köra, liksom flashiga, attraktiva sportbilar. Vissa specifikationer komma på alla nya modeller av Chevy Camaro s ljudsystem, från högtalare till CD-spelare till alternativ som gör att bilens ljudsystem som ska uppgraderas. Audio System Devices
p Alla nyare modell Chevy Camaro kommit med ett standard ljudsystem - RDS satellit ljudsystem som har elementära antenner så att de fungerar i alla förhållanden. Ljudanläggningen har också en CD-spelare, som spelar alla format av CD-skivor, även MP3-skivor. MP3-spelare kan enkelt installeras genom att ansluta dem till cigarettändare eller ha dem anpassade installerade så att de är fullt integrerade i bilens interiör.

De nyare modellerna av
Högtalare Chevy Camaros har sex högtalare. Två stora högtalare är installerade i baksätet, och två stora högtalare är installerade i varje framdörr. Små diskanthögtalare installeras också i framstolarna ovanför de större högtalarna i dörren längs ramen på bilen. Högtalarna är gjorda av Boston Acoustic och levererar ett högt, djupt surroundljud.
Anpassade funktioner

Liksom många andra bilar i sin klass, Chevy Camaro s Ljudanläggningen kan lätt modifieras för att bli större och djärvare sedan fabriksinstallerade systemet. Boston Acoustic högtalare kan ersättas av större, dyrare högtalare, kan en subwoofer installeras i baksätet och ett anpassat skal för radio och CD-spelare kan köpas. Dessa funktioner är dyrare att köpa och installera, men kan vara värt att Camaro ägare som är audiofiler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138862.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.