2007 Corvette Z51 Specifikationer

tyckt webbplats bil granskning Edmunds ha "prestanda i världsklass till förmånliga priser," 2007 års Chevrolet Corvette är perfekt för dem som vill ha mer valuta för sina pengar. Veta Z51 specifikationerna kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut om huruvida denna bil kommer att ge alla dina kör behov. Motor och Power

Motorn ansvarar för att driva 2007 Z51 Corvette en 5967-kubik-centimeter, 6-liters V8-motor. Motorn har en 101,6-mm cylinderdiameter, en 92-mm slaglängd och en 10,9-till-1 kompressionsförhållande, producerar med 400 hästkrafter vid 6000 rpm och 400 ft.-lb. av vridmoment vid 4.400 rpm.
Fuel

Detta fordon kräver premium blyfri bensin, och potentiellt kan skadas genom sämre kvalitet bensin. Bränsleeffektivitet för Z51 ger 18 mpg i tätorter, 28 mpg på landsväg, och 21 mpg för en kombination av båda kör typerna. Bränsletanken rymmer 18 liter.
Bromsar

Passagerare ridning i 2007 Corvette skyddas av fyra skivbromsar som använder kurvtagning bromsstyrning, liksom fyrhjulig ABS (låsningsfria bromsar). Dessutom kommer denna modell med elektronisk traction control och en bakre differentialbroms för att ge en extra säkerhetsnivå. Addera Safety
p Det finns två krockkuddar belägna i denna modell, både för föraren och passageraren i framsätet. Däcktrycket är automatiskt övervakas av ett elektroniskt system för att säkerställa att du alltid kör på ordentligt pumpade däck. Uppvärmd utanför speglar, dimljus fram, och främre och bakre vindrutetorkare bidra till att förbättra sikten under körning.
Comfort
p Det finns luftkonditionering med klimatkontroll för att moderera inomhustemperaturen . Dessutom finns det sju högtalare i hela bilen för att lyssna på musik från CD-spelaren, som är kompatibel med MP3.
Transmission

2007 Corvette levereras med möjlighet av MX0 sexstegad automatlåda eller MN6 sexväxlad manuell växellåda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138998.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.