Chevrolet Corvette Zhz specifikation

Under 2008 slog sig General Motors, den största biltillverkaren i världen vid den tiden, upp med Hertz, ett av de största uthyrningsföretag i världen vid den tiden, att tillverka, marknadsföra och släpp den begränsade utgåva Corvette ZHZ. Eftersom denna sportbil byggdes som en begränsad upplaga, den har mer makt än andra Corvette-modeller samt fler bekvämligheter inne i bilen. Det kommer också med en heftier prislapp. Motorspecifikationer

2008 Corvette ZHZ har en otroligt kraftfull motor. Detta består av en LS3 6,2-liters V-8 aluminium block motor med dual mode prestanda avgassystem. Den ZHZ har 436 hästkrafter och kan gå från noll till 60 miles per timme på 4,5 sekunder blankt.
Ride Specifikationer

Corvette 2008 ZHZ också rida specifikationer i fråga till alternativ som finns på hur bilen kör och vilka typer av däck som används. Den ZHZ har en paddel shift automatlåda och en ny funktion som kallas Magnetic Selective Ride Control med alternativ för "tur" eller "sport"-inställningar. Detta tillåter förare att välja vilken typ av körupplevelsen de vill ha varje gång de kör. Det finns 18-tums eller 19-tums krom sju-eker fälgar på ZHZ liksom. Den har också ett system prestanda avgassystem för att ge bilen det morra som är älskad av fansen muskel bil.
Bränslespecifikationer

Trots sin makt, 2008 Corvette ZHZ får faktiskt ganska bra gas körsträcka för en bil i sin klass. Den använder vanlig blyfri bensin och på motorvägen den får en EPA uppskattningsvis 25 miles per gallon, medan i staden den får uppskattningsvis 18 miles per gallon i genomsnitt. Även om du inte nödvändigtvis vara bränslesnåla genom att köra en ZHZ, kommer du inte att spendera så mycket på bensin som du tror.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139913.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.