Den Låst Steering Wheel kommer inte att flytta på min 2007 Mustang

Ford Mustangs har varit en del av Fords bilar linje för mer än fyra decennier. Dessa bilar är synonymt med snabbhet och muskler under huven. Mustangen har genomgått flera stiländringar över åren, och Ford Motor Company har arbetat för att öka säkerheten och tillförlitligheten av dessa fordon. Däremot kan den Mustang uppleva problem inklusive låsning av ratten. Det finns tre generella möjligheter till varför ratten inte kommer att flytta på din 2007 Mustang. Saker du behöver
Bilnyckel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om din ratt stöldskydd lås är aktiverat. Detta lås stänger på plats när bilen är avstängd och ratten vrids något till vänster eller höger. Du kan låsa upp den genom att flytta ratten åt vänster och höger samtidigt vrida tändningsnyckeln till höger som om du försöker starta bilen.
2

avgöra om du har en fast ventil i servopumpen. Pumpen blir fastnat när två eller flera 90-graders svängar görs inom en kort tid. En kvalificerad mekaniker måste inspektera främre delen av din Mustang att se om pumpen har fastnat. Om det är, kan han släppa det för dig när inspektioner genomförs.
3

Leta efter skräp som fastnat i styrlänkaget av bilen. Skräpet kan hålla bilen på rätt vända. En mekaniker bör också undersöka kopplingen mellan din Mustang för att se om det finns något som behöver tas bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139589.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.