Hur du anpassar en Honda S2000

Tillverkas av japanska biltillverkaren Honda , var S2000 lanserades 1999 för att fira Hondas 50-årsjubileum . Produktionen av S2000 upphörde år 2009 . Byggd för två passagerare , är inre rum begränsad . Det finns ett antal eftermarknaden alternativ för att anpassa din Honda S2000 . Body kit , bakre spoilers , anpassade säte täcker och mattor är bara ett urval av de många tillgängliga alternativ . Instruktioner
1

Har din Honda S2000 målade i en unik färg . Kobolt blå , orange, lila och gult är några möjligheter . En mängd olika utföranden finns tillgängliga om du letar efter något unikt . Vissa färger har specs på ett guld eller silver ämne för ett mer anpassat utseende .
2

Lägg en front -under spoilern . En främre spoiler liknar en kropp kit , men formningen sker endast i den främre delen av S2000 under framsidan av bilen . Det minskar markfrigången i fronten ger redan sportiga S2000 en mer sportig look .
3

Montera nackstöd högtalare . Högtalarna är inbyggda i en plast gjutning som är identisk till formen på nackstödet i S2000 . Nackstöden måste anslutas till ljudanläggningen , och denna uppgift kan kräva professionell installation .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139885.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.