Hur man öppnar en Porsche Hood När batteriet är dött

Porsches är kända för sin kvalitet konstruktion, smidig hantering och kraftfulla motorer. Modern Porsches förlitar sig på elektriska huva utgåvor för de främre och bakre stammar (på Boxster) och den främre bålen på 996s och 997s. Detta är vanligtvis inte ett problem, om inte batteriet blir urladdat, i vilket fall på knappen som frigör stammen inte kommer att fungera. Lyckligtvis Porsche utformat en metod för att öppna de stammar på fordon som har ett dött batteri. Saker du behöver
10mm nyckel (tillval) katalog Reservbatteri (minst 12V) katalog Startkablar
Visa fler instruktioner Hus Till Boxster
1 < p> Lokalisera den lilla rektangulära plastbit på hörnet av plasten fender linje som täcker insidan delen av hjulhuset. Detta är på baksidan av upphängningsfjädern nära kanten av hjulhuset.
2

Nå under plastbit tills du hittar en tunn bit av kabeln ca 1/8 av en tum i diameter . Dra kabeln ut från bakom plastbit. Denna kabel är en manuell övergång till huven. Dra kabeln hårt en gång borta från strålkastaren. Huven ska pop öppna.
3

Koppla bort den negativa batteripolen med en 10mm skiftnyckel om larmet börjar gå bort från den öppnade huven.
Alternativ metod för Boxster och 911s
4

Leta locket säkringen panelen på vänster sida av förarens fot väl. Ta bort panelen. Det kommer att finnas en röd plast kontakt med en ikon av den främre huven i öppet läge.
5

Anslut den röda (positiva) klämma av ett par startkablar till den röda kontakten och den andra röda klämma till den positiva polen på ett 12V batteri. Anslut svart (negativ) klämma till metallen dörrposten i ena änden och den andra änden till den negativa polen på batteriet. Detta bör ge tillräckligt med ström för att smälla den främre huven öppen.
6

Koppla bort den negativa batteripolen med en 10mm skiftnyckel om larmet börjar gå bort från den öppnade huven.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138539.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.