Så här sorterar iPod låtar med namn i en BMW iDrive

BMW erbjuder nu en datoriserad kontrollpanel för att driva många delar av fordonet. Förutom navigering, styr iDrive-enheten, som ligger på BMW instrumentbrädan, klimatkontroll, kommunikationsenheter (t.ex. din Bluetooth mobiltelefon) och underhållningssystem. Alla BMW modeller med iDrive-systemet erbjuder en USB-port, som ligger antingen i handskfacket eller i mittkonsolen, som gör att du kan ansluta en iPod till stereon, sedan styra din iPod med hjälp av iDrive kontrollerna. Du kan se iPod-innehållet i många olika kategorier, till exempel genom sång, album och artist. Saker du behöver
iPod USB-kabel
Visa fler instruktioner
1

Anslut iPod till iDrive-systemet genom att ansluta iPod änden av iPod USB-kabeln i botten av iPod. Anslut USB-anslutning till USB-ingången, ligger antingen i mittkonsolen eller i handskfacket, beroende på modell.
2

Flytta iDrive controller, belägen mellan förar-och passagerarsätet, tillbaka mot den bakre delen av fordonet för att välja "Entertainment" i iDrive.
3

Flytta styrenheten framåt och välj "External" från "Source"-skärmen. Välj sedan din iPod. Tryck nedåt på styrenheten för att öppna iPod-reglagen.
4

Vrid iDrive controller tills "All Songs" är valt och tryck sedan nedåt på styrenheten för att visa alla låtar som finns på iPod efter namn . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138856.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.