Om 2009 Hyundai Genesis Coupe

Den nya 2009 Genesis Coupe Hyundai kastar ner den kastade handsken och utmana sportbilar i världen. Pika söker spänning med tjusningen av hisnande acceleration, utmärkt hantering och en lätt kropp, är Genesis Coupe en kittlande proposition. Men många sportbil aficionados ifrågasätta om den sydkoreanska bilföretaget nya modell är upp till utmaningen. Historia

Hyundai började importera sina bilar till USA för 24 år sedan. För en stund, var bilarna vara låga kostnader och låg kvalitet. Med tiden har dock Hyundai bevisat att dess modeller är tåliga och upp till kvaliteten på sina kamrater, t.ex. det amerikanska tungviktare samt japanska konkurrenter. Under de senaste 10 åren, genomgick Hyundai vad vissa har kallat en renässans i att förvandla sin image och produkter till bilar sterling kvalitet som har utmanat tävlingen. Under den senaste lågkonjunkturen, postat Hyundai betydande tillväxt jämfört med sammandragning av sina japanska och amerikanska konkurrenter.
Styling

2009 Hyundai Genesis Coupe utstrålar sensuella kurvor och en smidig flödande kropp linje. Dess snäva chassi kramar marken medan dess svepta design Sport solida aerodynamiska principer. Det är en kontrast till de skrymmande mäktiga organ Ford Mustang eller Camaro, men klart det lånar mycket av dess släta utseende från Infiniti G37. Parkerade bredvid varandra kan du bli förlåten om du misstog en för andra. Det finns skillnader mellan de två modellerna, men skillnaderna är subtila.
Interiör

Inuti Genesis Coupe är en relativt spartansk inredning. Den coupe var avsedd att vara en sportbil och saknas i de lyxiga tillbehör. Plast är ordningen för dagen, men passform och finish är väl genomfört, hittar du inga lösa rassel. Genesis Coupe gör har en undanskymd, men måtten är trånga. Varje vuxen över 5,5 meter hittar sätena måttligt obekväma. Detta är inte en kritik enbart av Genesis Coupe de flesta sportbilar med en bakre raden relativt trånga och betraktas mer som eftertankar än som en allvarlig sits. Genesis Coupe rygg raden är funktionsdugliga, men efter en lång tid i hela landet kan du förlora en vän.
Prestanda och Val

Även basmodellen presenterar fyra -cylindrig turboladdad motor, är det Coupe även i en större 3,8 V6-motor som levererar 306 hästkrafter för rasande acceleration som många längtar efter. Även den fyrcylindriga är sprallig och erbjuder en bra kompromiss om gas körsträcka, för maximal njutning gå för större V6.
Competition

Hyundai Genesis är utformad för att utmana många olika konkurrenter på flera olika nivåer. Dess prisläge gör det till en utmärkt match upp mot big block V8 Ford Mustang, Chevrolet Camaro och Dodge Challenger. Dess design och prestanda också kommer att kasta upp den i jämförelse med Infiniti G37. Konsumenter som gillar styling och prestanda G37 kommer att lockas till Genesis Coupe genom besparingarna på den initiala köpeskillingen. Även BMW 328i Coupe har något att frukta från den nya Genesis Coupe. Genesis är prissatt ungefär $ 6000 mindre MSRP och har en extra 76 ponnyer under huven. Grundmodellen i Coupe
Prissättning

börjar 2.0T på $ 22,000 MSRP (från 2010). Det finns fyra olika utföranden på fyrcylindriga versionen med den övre trim, det 2.0T Track, kommer in på $ 26,750. Den 3.8 V6 versionen börjar på $ 25.000 och den top of the line-modellen kommer max ut på $ 30.500.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138544.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.