Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man påskynda 2004 Toyota Corolla

Det finns tre modeller av 2004 Toyota Corolla: CE, S och LE. Det finns små skillnader mellan dessa modeller, men den mest märkbara är det faktum att CE har en automatisk växellåda och de två sistnämnda har manuella växellådor. Detta innebär att föraren måste följa ett något annorlunda förfarande för att accelerera sin Corolla, beroende på vilken typ av transmission Corolla har. Instruktioner
Automatisk
1

Tryck ner gaspedalen ned under körning.
2

Tryck försiktigt om du är på en kulle, vid låg hastighet eller utgående från en stillastående. Eftersom du kommer att vara i en lägre växel, kommer mindre pressar ger dig mer acceleration.
3

Tryck på gaspedalen hårdare om du är på motorvägen kör fort. Eftersom du kommer att vara i en högre hastighet, lägre acceleration växel, måste du använda mer motoreffekt för att få fart. Addera Manual
4

Släpp gaspedalen och tryck kopplingen i hela vägen.
5

Dra växelspaken från din nuvarande utrustning till en lägre växel, men inte gå lägre än tvåans växel.
6

Tryck på gaspedalen för att få motorn upp till högre varvtal så att du inte tappar fart när du släpper in i lägre växel.
7

Släpp kopplingen.
8 < p> Tryck på gaspedalen varsamt för att få mer fart. Eftersom du kompenseras för förlorad RPM, kommer du att kunna accelerera mer effektivt i lägre växel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138032.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.