Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1995 Chrysler Cirrus Problem

Grundades 1925, är Chrysler en av de ursprungliga Detroit biltillverkare som har fortsatt sina framgångar i det nya årtusendet. Den Chrysler Cirrus tillverkades från 1995 till 2000. Liksom de flesta andra serietillverkade fordon, har Cirrus upplevt flera fel som resulterade i återkallelser, såsom de i 1995 års modell. Topplock Plug

I januari 1996 var cirka 40.000 Cirrus fordon återkallas på grund av ett problem med motorn cylindern. Topplocket oljepluggen var defekt och misslyckades att täta ordentligt. Detta äventyrade inneslutning av olja i topplocket. Denna tätning problem ledde ibland till oljeläckage, vilket potentiellt skulle kunna orsaka en brand i motorn.
Kraftöverföring

Ibland problem och påminner inte bara förekommer i tiotusentals men i hundratusentals. Sådant är fallet med 1998 års återkallelse av över 685.000 Cirrus fordon, inklusive 1995 års modell. Problemet var en felaktig kabel i den automatiska växellådan. Kabeln i fråga anslutit shifter och tändningsnyckeln. Resultatet blev att växel-knappen kan fastna. På grund av den kraft som krävs för att flytta shifter, var förbindningssprinten mer benägna att drabbas av brott, vilket gör att spärrsystem nonfunctional.
Framfjädring

Around 599,000 Cirrus modellerna från 1995 återkallades på grund av problem med framvagnen. Kulleden av den nedre styrarmen saknade smörjning och, som ett resultat, tenderade att separera. Denna separation kan orsaka en förlust av styrning, eventuellt placera förare i riskzonen. Addera Bromsar

1996, 151.800 påminner om Cirrus utfärdades för bromshuvudcylindern. Bromsarna hade problem med läckande vätska orsakad av en defekt kolv tätning. Den läckage kan leda till att bromsarna att vara ineffektiva. Även instrumentpanelen ska tändas och varna föraren för frågan, placerar det fortfarande föraren riskerar att krascha.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136368.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.