Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1983 Mercury Grand Marquis specifikation

Den 1983 Mercury Grand Marquis var en populär bil som fortfarande är återställd idag av bil entusiaster som njuter av låg-ryttaren look samsas med en veteranbil känsla. Tillverkas fram till 1991, debuterade den klassiska Grand Marquis 1983, rulla ut tre olika organ stilar, och det förblev oförändrad i flera år tills tekniken krävde en mer aktuell modell. Karossutformningar

Grand Marquis tillverkades och erbjuds i tre olika organ stilar. Den första var en två-dörrars sedan, den andra en fyra-dörrars sedan och slutligen en kombi alternativet. Efter det första året av produktionen, var det kombi kaross sjunkit från huvudsakliga produktionen, bara säljs i trä finkornig Colony Park version. De två-dörrars övergavs efter 1986, lämnar 1983 modeller av kombi och coupé mycket svårt att hitta i dag.
Mekaniska detaljer

1983 Grand Marquis kom standard med en 4.9L, 5,0 Windsor V8 motor. Detta kraftverk genererar 190 hästkrafter med 270 ft-lbs. av vridmoment. Motorn förskjuter 302 cubic inches och använder en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Den stroke och bar på denna V8 är 2,99 av 3,99 inches. Under senare år, hade konsumenterna möjlighet att en 5,8-liters motor, men detta var ett sällsynt val och ofta mycket dyr. Den 1983 Grand Marquis har central bränsleinsprutning och en re-stiliserad grill och bakljus. Andra mekaniska funktioner inkluderar servostyrning, lång och kort arm, spiralfjäder framvagn, elektriska vindrutetorkare samt en 60-amp generator.
Kosmetik

Interiören funktioner i den ursprungliga Grand Marquis var omfattande. Tjocka golvmattor och mjuk lyxig lounge sittplatser var standard, finns i kol, djupröd, mörkblå och några andra färgalternativ. Läder fanns också tillgänglig som en add-on interiör alternativet. De innerdörrar presenterade träpanel, och centrum armstöd viks för att rymma tre framsätespassagerare samt tre i ryggen. Utsidan färg på bilen var tillgänglig i svart, vitt, silver, kol, rödbrunt, några olika nyanser av blått, rött, solbränna eller valnöt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137039.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.