Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2000 VW Jetta specifikation

Den 2000 Volkswagen Jetta var en av de mest populära sedans i sin modell år, och det har haft en stark närvaro på vägarna, med många modeller fortfarande tillförlitligt driven och älskad av sina ägare. Trots att 2000 Jetta var inte det billigaste sedan dess årsmodell, det hade mycket att erbjuda då, och fortfarande har mycket att erbjuda, så länge det är väl underhållna. Prestanda

2000 Jetta erbjuder fem olika bensin-och två olika dieselmotorer. Gas modellerna har en 2,8-liters V6-motor som levererar ett imponerande 174 hästkrafter samtidigt som en bränsleeffektiv 19 mpg city/28 mpg highway, samt en 2,0-liters fyrcylindrig motor och en 1,8-liters turbo fyrcylindrig. De dieseldrivna modellerna är utrustade med en 1,9-liters fyrcylindrig dieselmotor, som kan ge 90 hästkrafter på en extremt bränsleeffektiv 42 mpg city/49 mpg highway. Ännu mer än ett decennium senare, de är imponerande siffror.
Hantering
p Om du frågar de flesta 2000 Jetta förare varför de fortfarande kör sin bil i dag, kommer de att säga troligt du att det handlar om hanteringen. Jettas utrustade med skivbromsar och ABS, gör sin bromskraft skarpa och lyhörda. Samtliga modeller är utrustade med servostyrning och GLS, GLX och VR6 modeller har antispinn, för en ökad mått av säkerhet. Den 2000 Jetta har fyrhjulig oberoende fjädring för en dynamisk och sportig åktur.
Mått

Trots sin ekonomi storlek och prestanda, förvaltar Jetta fortfarande känna och rida som en mycket mer lyxig och rymlig bil. Samtliga modeller i 2000 års Jetta åtgärden in på drygt 14 meter lång och bara blyg av 5 meter hög men ändå skryta bekväma sittplatser för fem med mer än 3 meter takhöjd i både fram-och baksätet, och en imponerande 3 och 1/2 fötter främre benutrymme. Den 2000 Jetta s 98,9-tums hjulbas ger också en solid åktur som kramar verkligen vägen i även de skarpaste kurvorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136579.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.