Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Standard Funktioner för 2007 Infiniti G35

Nissans Infiniti G35 blandar komforten i en lyxig sedan med utförandet av en sportbil. Den 2007 Infiniti G35 är inget undantag. Erbjuder en rad förstklassiga standardfunktioner, som ofta är tillval i andra bilar, kan Infiniti G35 lätt konkurrera med andra sedaner i sin klass. Standard säkerhetsanordningar

2007 Infiniti G35 är utrustad med förare och passagerare krockkuddar front med åkandes sensorer, främre och bakre sidokrockkuddar gardin, och främre sidokrockkuddar, i huvudsak tillhandahåller en mur av skydd runt dig och din passagerare. Den fyrhjuliga låsningsfria bromssystem och bromsassistent bidra till att minska bromssträckan avsevärt under akuta omständigheter. Också öka säkerheten är antisladdsystem, elektronisk antispinn, elektronisk paus distribution och en däcktryckskontroll.
Bekvämlighet funktioner

Infiniti 35 har alla de vanliga lyxbil funktioner som farthållare, dubbel luftkonditionering med klimatkontroll, och perifer stöldskydd. Gör det verkligen sticker ut är funktioner som en dator som visar genomsnittlig hastighet, genomsnittlig bränsleförbrukning, momentan bränsleförbrukning och intervall för resterande bränsle. Smarta kort och smarta viktiga funktioner centrallås. Dessutom ingår två höjdjusterbara aktiva nackskydd på framstolarna och två nackskydd på baksätet. Släng i fördröjda Innerbelysning, skinn klädsel med extra vinyl, en upplyst förare och passagerare sminkspegel och en extern temperatur indikator, och du har en innovativ bil med eleganta och klassiska drag.
Motor

Infiniti G35 är en lyxig sedan känd för sin makt. Den är utrustad med en 3,5-liters V6-motor fram med 95,5 mm hål, 81,4 mm slaglängd, 10,6 kompressionsförhållande, dubbla överliggande kamaxlar, variabla ventiltider kamaxel och fyra ventiler per cylinder. Motorn levererar 306 hästkrafter och har en multi-poängsystem bränslesystem. Addera Audio

2007 Infiniti G35 är utrustad med förstklassigt ljud, inklusive sex högtalare som drivs av en RDS ljudsystem med AM /FM och CD-spelare som läser MP3-filer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136521.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.