Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur du ställer in en Bluetooth i en 2003 Volvo S80

Om du har en Bluetooth -headset och även äger en kompatibel 2003 Volvo S80 , är det mycket fördelaktigt att para ihop två och använda bilens högtalare att prata med andra samtidigt i telefon . I 2003 års Volvo S80 är en fyrdörrars lyx passagerare sedanmodell som erbjuder konsumenterna en rad bekvämligheter , inklusive Bluetooth -systemet . Utan Bluetooth installerat alternativet kan du inte använda Bluetooth-funktionerna . Instruktioner
1

Vrid 2003 Volvo S80 fordon och tryck på "Power " -knappen på Bluetooth- headsetet . Du kan antingen starta fordonets motor eller helt enkelt slå på tändningen så att dess elektriska apparater körs på bilens batteri , antingen man kommer att arbeta . "Power " -knappen är oftast på toppen av Bluetooth -headset .
2

Tryck på " Bluetooth " -knappen på ratten för att aktivera Bluetooth -systemet i fordonet . De "Bluetooth" -knappen sport en symbol för en person som talar i en telefon .
3

Ange lösenordet för Bluetooth- headsetet i bilen med hjälp av knapparna när fordonet visar att det har hittade Bluetooth-headsetet . Radioknapparna är numrerade från ett till sex, trycker på knapparna märkta med motsvarande siffror för att ange i lösenordet . Lösenordet kommer att variera beroende på headsetet används , så läsa i headsetets manual för rätt kodning . Fordonet ska nu ihop med headsetet . Tillåt 30 sekunder till en minut för ihopkoppling processen att slutföra .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137376.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.