Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur du justerar Ford Taurus Message Center Ljusstyrka

Ford Taurus meddelandecentral ligger innanför bilens instrumentpanel , bredvid hastighetsmätaren spårvidd . När strålkastarna är på , är meddelandecentralen och instrumentpanelen lyser . Detta är utformad för att hjälpa dig att se meddelandecentralen och instrumentpanelen när det är mörkt ute . Om du hittar meddelandecentralen är för svag , eller för ljus , kan du enkelt justera dess ljusstyrka använder instrumentet - dimmer . Instruktioner
1

sitta i din Taurus förarstolen . Inspektera den vänstra sidan av instrumentpanelen , direkt till vänster om bilens ratt .
2

Hitta den rektangulära knappen med ett " Up " och " Down " pil . Den visar också en ikon för en hastighetsmätare . Bredvid hastighetsmätaren ikonen , ser du en glödlampa ikonen . Detta är instrumentpanelen och meddelandet centrum dimmer .
3

Tryck på " Up " delen av knappen för att öka ljusstyrkan . Titta meddelandecentralen som du gör det . Sluta trycka på knappen när önskad ljusstyrka har nåtts . Om du vill dämpa ljusstyrkan , tryck på " Down " delen av knappen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138010.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.