Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur vet jag om en Jetta är en GL eller GLS

Volkswagen Jetta är en av de mest tillförlitliga , prisvärda och populära sedans på vägarna i dag . Den finns i många olika modeller , med de två vanligaste är GL och GLS . Kroppen stil av de två modellerna är nästan identiska , men det finns vissa funktioner som kan hjälpa dig att identifiera sina olikheter . GLS är den dyrare modellen , med fler alternativ och kostar runt $ 20.000 . Volkswagen Jetta GL kan köpas för runt $ 15.000. Saker du behöver
Volkswagen Jetta GL och GLS
Visa fler instruktioner
1

Titta på fälgarna för att se om fälgarna är av aluminium eller plast navkapslar . Volkswagen Jetta GLS modellen kommer att ha fem - ekrade aluminiumfälgar , medan GL har plast navkapslar som täcker hela hjulet .
2

Öppna dörren och titta för att se vilka typer av optioner är närvarande . De GLS kommer att ha fler alternativ såsom lädersäten , farthållare och en utomhus temperatur indikator på instrumentpanelen . GL -modellen kommer att ha trasa platser .
3

Öppna huven genom att lyfta Huvlås , som är inne i bilen på nedre vänster på förarsidan . Promenera till framsidan av bilen , lyft öppna huven och titta på motorn . GLS -modellen kommer att ha en turboladdad 1,8 liters symbol på toppen av motorn , medan den GL -modellen kommer att ha en 2,0 liters symbol .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138112.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.