Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur låser jag upp en Honda Accord?

Honda Accord gjorde sin debut i United angiven i 1976, som en enkel, gas effektiv sedanmodell som inte erbjöd makt lås. I slutet av 80-talet, erbjöd Accord många kraftfulla funktioner (inklusive makt lås) till köpare. Under hela 90-talet och framåt, nyckel-fob en fjärrkontroll (som används för att låsa och låsa upp dörrarna på avstånd) blev tillgängliga, en numera vanligt inslag i dagens marknad. Det finns flera sätt att låsa upp din Accord, även om det beror på vilken modell du försöker komma åt. Instruktioner
1

Ta din bilnyckel och lägga den i det utanför dörren lås vid dörrhandtaget. Vrid nyckeln åt höger eller vänster (beroende på år) för att låsa upp dörren - du hör ett klickljud när den är olåst, annars vrid nyckeln åt andra hållet och testa handtaget (lyft den för att se det är olåst).
2

står utanför fordonet, om du har en nyckelbricka, kan du låsa upp dörrarna utan att använda en nyckel. Leta efter en låsa symbol bland knapparna på fjärrkontrollen, och tryck på den, fast men snabbt. Trycker på den en gång öppnar förarsidan dörren, trycka på den två gånger låser alla dörrar (inklusive baklucka, om sådan finns).
3

Sitter inne i bilen, kan du låsa upp dörrarna på flera sätt. Om Accord är utrustad med äldre dörrlås, kan du dra låset-ratten uppåt för att låsa upp någon av de fyra dörrarna separat (finns högst upp på dörren genom fönstret till höger). Vissa Accord modeller har låset strax under dörrhandtaget, i vilket fall kommer du skjuter låset åt höger för att låsa upp låset för varje enskild dörr.
4

Sitter inne i bilen, om Accord har inte de äldre, manuella dörrlås, så har du en power-låsfunktion som låser och låser upp dörrarna. Genom dörrhandtaget, men inte en del av dörren handtagsenhet, finns en knapp som visar ett lås, en i det låsta läget, och en i den olåsta positionen. Tryck på övre delen av knappen (som visar bilden av utsläppt lås) för att låsa upp alla dörrar på en gång. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136107.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.