Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur hittar och Återställ Keyless Entry Kod för en '96 Ford Taurus

Keyless knappsats system på bilar tillåta användare med lämplig kod för att låsa upp bilen eller öppna bagageluckan utan nyckel eller fjärrkontroll. Om anmälningskod är förlorad, är ett fabriksinställda koden tryckt på insidan av bilen på många modeller för att göra det möjligt för koden att återställas. Början i 1996, var Ford Taurus fabrikskoden flyttas från stammen till en annan plats som är mycket svårare att hitta. Ford återförsäljare kan skanna bilens dator för koden, men du kan spara lite pengar genom att lokalisera och återställa koden själv. Saker du behöver
Ficklampa
handspegel
Visa fler instruktioner
Lokalisera Factory Code
1

Lokalisera nyckellösa rutan posten korsningen under rattstången . Lådan kan identifieras genom sin grå plast skal, alla andra komponenter i närheten av det är svart
2

Leta korsningen sticker rutan uppgifter som normalt är placerad på sidan av lådan som är vänd bort från den. ratten, så en ficklampa och handspegel kan vara nödvändigt att se dekalen.
3

Skriv ner femsiffrigt nummer tryckt nära det övre högra hörnet på etiketten. Numret är tryckt i ett större typsnitt än resten av informationen på etiketten, ställa isär visuellt. Denna siffra är den fabriksinstallerade kod för bilen och kan användas för sig eller som ett sätt att omprogrammera användarkod.
Återställa användarkod
4

Ange den femsiffriga fabriken kod i knappsats på Ford Taurus. Om bilen är låst, kommer förarsidan dörren låsa när koden skrivs in.
5

Tryck på "1/2"-knappen inom fem sekunder för att komma in i fabriken koden. Detta sätter nyckellösa låssystemet i omprogrammering läge, så att du kan ange en ny användarkod.
6

Skriv in ett nytt fem-siffriga koden. Din Ford Taurus kommer att spela in den nya koden under det föregående användarkod. Fabriken koden förblir oförändrade.
7

Lås Taurus, ange sedan din nya användarkod. Om koden var korrekt registrerade, kommer föraren sidodörr låsa. Om dörren inte låsa, upprepa processen för omprogrammering användarkoden och testa det igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138357.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.