Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Min Seat kommer inte att gå upp på min Chevrolet Malibu

Chevrolet Malibu bilar kan utrustas med manuella eller eldrivna framsäten. Elektriskt manövrerade säten har höjdjustering som är rörlig och kan ändras för att passa höjden på förare eller passagerare för optimal körkomfort och säkerhet. Ryggstöden kan också justeras effekten, eller flyttas manuellt. Problem med sitsen inte går upp i en Chevrolet Malibu kan relateras till makten bistånd inte fungerar, eller hinder. Dessa typer av problem kan korrigeras. Saker du behöver
säkring kit
Visa fler instruktioner
1

Håll toppen eller botten av strömbrytaren på dörrsidan av sittdyna för att höja eller sänka stolen. Låt omkopplaren gå när önskad höjd erhålls. Om det inte finns en switch, är säte manuella och höjden kan inte justeras.
2

Kontrollera hinder om stolen inte kommer att gå upp. Om du fortsätter att ha problem, byt säkring sätet motorn genom att öppna panelen i bagageutrymmet. Det är på förarsidan. Byt ut säkringen i position 1, om problemet är på passagerarsidan, och säkringen i position 2 om problemet är på förarsidan säte. Byt ut trasiga säkringar med identiska säkringar.
3

tillbaka ryggstödet till upprätt position om sätet är makt assisterad av luta toppen av kontrollen framåt och ryggstödet kommer att gå upp. Om ryggstödet är manuell lyft större hävstång på dörrsidan utan att applicera tryck mot ryggstödet och ryggstödet kommer att gå upp. Tryck och dra i ryggstödet för att se till att den är låst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138271.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.