Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Cadillac Restaurering Process

The Cadillac är känd för lyx, vilket är en anledning många ägare väljer att återställa sina gamla Cadillacs stället för att sälja eller förstöra dem. Med rätt mängd tid, verktyg, arbetsyta och armbåge fett, kan du återställa din Cadillac nära ursprungligt skick. Saker du behöver
Work rymden
Svetsning skyddsutrustning
Storage containrar
Sandpapper
Ström sander
Jack
pallbockar
Fasadfärg
Primer
Hylsnyckelsats sälja Grease
Cadillac re-förkromning kit
Ratchet
Cadillac reservdelar
Automotive verktyg
Cadillac re-klädsel kit
Däck järn
Tryckluftskompressor
Motor hissa
Handheld svetsare
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

Samla tidningar, handböcker och guider som erbjuder tips på Cadillac återställningen.
Sida 2

Torka bort en arbetsplats som kommer att tillgodose dina bildelar. Se till att detta utrymme är organiserade så att delar kommer att hittas lätt.
3

Mark lagringsbehållare som kommer att innehålla de nya delarna, gamla delar och delar som ska återställas.

Ta Car Components
4

bort huven, bagageluckan, främre och bakre stötfångare, dörrar, bakljus, strålkastare och grill. Använd en domkraft lyft och säkra fordonet. Ta bort hjulen, hjulenheterna och axlar.
5

bort motorn och dess komponenter. Placera dem på din arbetsplats. Förvara skruvar och muttrar i en behållare och märka det.
6

bort bilens interiör. Detta innefattar delar, komponenter från konsolen, Interiör, stolar, mattor och fendrar. En re-klädsel kit specifik för Cadillac bör användas för att reparera sätena och invändig panel. Addera Restoration
7

Restore och ersätta alla skadade och rostiga komponenter. Reservdelar kan köpas genom Cadillac återförsäljare och bildelar kataloger.
8

Kontrollera Cadillac kropp, bagageluckan, bagageutrymme, ram, fendrar, golvbrädor, huv och dörr för repor och rost. Kroppen av bilen ska vara slät. Reparera skador med handhållen svetsare.
9

Använd kraften slipmaskin att slipa utsidan och sätt tillbaka den nya fendrar. Måla ett lager grundfärg på Cadillacs exteriör. När primern har torkat, lägg en färgfabrik färg och tätningsmedel för att måla för att avsluta utsidan.
10

Återställ transmission, motor, förgasare, generator och radiator. Byt ut drivaxeln, axlar och bromssystem, om det finns några skador.
11

Inspektera de elektriska komponenterna för skador och ersätta ledningar som behövs. Installera dina bakljus och strålkastare, nya stötfångare, bromssystem, speglar, vindruta och fönster. Använd en krom kit att åter krom interiör och exteriör trim. Byt Cadillac hjul och församlingar hjul. Sänk bilen och ta bort domkraften.
12 mattor

Installera och åter stoppade säten. Använd de ursprungliga färgerna fabriken Cadillac och invändiga material. Förlägg kraft-kontroller, dörrhandtag, Interiör, konsolen och dess komponenter. Provköra Cadillac för att säkerställa att den fungerar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138341.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.