Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Vanliga problem med 1991 Buick

Buick går ända tillbaka till över ett sekel sedan, då det grundades 1903 av David Buick. Även med över hundra års erfarenhet, kan fordonen rulla av monteringsbandet med problem och störningar. Eftersom bilar blev mer populär och utbredd i hela 20-talet, minns blev framträdande, vilket sker när en tillverkare begär att alla problem fordon föras tillbaka in för reparation. Många år --- såsom 1991 --- resulterade i hundratusentals återkallelser av Buicks. Seat Jacsy

Ett återkallande av Buick Century modellen ägde rum i september 1992 då 319.181 modeller återkallades. Problemet låg i bilens säte liggvagnar, där en kabelhärva placerades i en position för nära sätets ram, vilket leder till att kabelns isolering täcker blir slitna för tidigt. Om beläggningen avtar, kan tråden ha en kortslutning, vilket gör den elektriska stolen obrukbar.

Den andra faran låg i hög ström som produceras av en elektrisk kortslutning, vilket om oskyddad kan generera tillräckligt med värme för att eventuellt bränna kudden materialet i sätet.
Seat Belts

Bilbälten är en av de viktigaste komponenterna för fordon och därför är det viktigt att de fungerar korrekt. År 1995 var ett återkallande av flera års modeller av Buick Century --- inklusive 1991 års --- återkallas. Problemet låg i sammansättningen av de yttre ankare säkerhetsbältet. De felaktiga ankare var inte tillräckligt starka för att klara stora belastningar, som inte uppnådde den Federal Motor Vehicle Safety Standard nr 210. I händelse av en krasch, kan bältet håller inte ordentligt, vilket leder till en ökad risk för skador. Återkallelsen resulterade i över 2.216.325 återkallelser av Buick Century modeller.
Parkeringsbroms Frågor

I september 1991, ett återkallande av cirka 20.765 Buick Park Avenue modeller ägde rum. Problemet låg i att parkeringsbromsen, vilket kanske inte fungerar korrekt. När du trycker på bromsen, hade den felaktiga bromsen hävarmsenheten besväret att släppa tänder, vilket minskar trycket kabel belastningen på de bakre bromsarna.
P Om bromsarna inte håller bilen på rätt sätt, så att fordonet skulle kunna hålla rullande , vilket gör händelse av en krasch mycket mer sannolikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137074.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.