Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Cadillac CTS-V Specifikationer

Cadillac har ett rykte att producera lyxbilar, inklusive sedaner, kupéer, vagnar, delningsfilter och terrängbilar. Cadillac CTS-V är inget undantag. Del av Cadillacs V-serien introducerades 2004, är CTS-V en högpresterande medelstora fordon som kommer i fyra-dörrars sedan, tvådörrars coupe och fyra-dörrars modeller vagn. Den 2011 CTS-V är en del av lineupen: s andra generation och sport massor av funktioner för att upprätthålla den Cadillac namn. Motor och bränsleekonomi

2011 CTS-V levereras med en kraftfull 556-hästkrafter, 6,2-liters kompressormatad V8-motor. Med en 103,3 mm hål, 92 mm slaglängd och 9 kompressionsförhållande, når 2011 CTS-V max hästkrafter vid 6.100 rpm. Maximalt vridmoment uppnås vid 3.800 rpm med 551 ft-lbs. Med premium blyfri bensin kan CTS-V uppnå cirka 14 mpg city och 19 mpg highway. En 18-liters bränsletank ger en total utbud av omkring 250 till 340 miles.
Transmission och Drive Type

2011 CTS-V levereras som standard med en sex -växlad manuell växellåda med överväxel. Overdrive tillåter motorn att uppnå större bränsleeffektivitet och minskar motorslitage. Tillgängligt är en sexväxlad automatlåda med överväxel. Varje modell av CTS-V är bakhjulsdrift med StabiliTrak elektronisk stabilitetskontroll, antispinn, rack-and-pinion styrning och fyrhjuliga skivbromsar.
Interiör och säkerhet

Coupe modell stöder sittplatser för upp till fyra personer med fram-och baksäte hink. Sedan och vagn modeller rymmer fem med frontskopa och baksätet. Varje modell levereras med dubbla zoner främre luftkonditionering, tre eluttag, navigationssystem och parkeringshjälp bak kamera. Säkerhetsfunktioner inkluderar fyrhjulig låsningsfria bromsar, förare och passagerare fram och sidokrockkuddar, sidokollision balkar och första och andra raden krockgardiner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136727.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.