Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Harmonisk Balancer Problem

Den harmoniska balancer för ett fordon fäster ofta till den främre änden av vevaxeln och hjälper till att minska motorns vibrationer . Harmonic balancers består av tre olika komponenter: en massa lappar , energi dissipater och en gummi isolator . Skadeorsaker

På grund av den harmoniska balansaxel , vilket bidrar till att skingra motorns vibrationer och kinetisk energi , kan det ta en hel del stress och påfrestningar . Vid andra tillfällen , kan bilen motorns vibrationer leda till en felplacerad isolator , förhindrar den harmoniska Balansblock från att göra sitt jobb .
Sprickor och separationer

Inspektion av harmonisk balansaxel för tecken på stress ingår letar efter sprickor och separationer i komponenterna i balansblock . Andra problem med harmonisk balansaxel kan uppstå om den utsätts för motorolja .
Betydelsen

harmonisk balansaxel hjälper till att förhindra överdriven vibration runt motorns vevaxel , vilket kan behöva bytas om den harmoniska balansaxel komponenten har misslyckats . Dålig motorunderhåll kan också resultera i en harmonisk balansaxel blir överarbetad , vilket slutligen leder till misslyckande .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137620.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.