Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Bil Decorating Idéer för en parad

När du skapar en hemmagjord flotte för en parad, ofta människor väljer att dekorera sina bilar. Det finns många olika sätt en person kan dekorera sina bilar för att göra den lämplig för en parad. De typer av utvalda dekorationer beroende på säsong och skälet till att paraden hålls. Dessa dekorationer, för det mesta, är enkel och prisvärd. Bil Krita

det enklaste, och en av de enklaste att rengöra, metoder för att dekorera en bil för en parad är att använda bilen krita. Dessa speciella markörer skriva på bilrutor säkert, och kan lätt rengöras med bara pappershandduk och vatten. Den mest tilltalande delen är, de tål regn, så att oavsett hur vädret dekorationer kommer att överleva. Bil krita kommer i en mängd olika färger, inklusive svart, blått, grönt, rött och silver, vilket gör den användbar för nästan alla tillfällen. Det skulle vara perfekt för en hemkomst, parad där skolans färger är temat för evenemanget.
Streamers

Ett sätt att vända en tråkig gammal bil till en vacker float för en parad är att använda bil streamers till linje botten av en bil. Dessa serpentiner hänga från den nedre kanten av bilen, nästan till gatan, och göra bilen ser ut som en äkta float. Dessa banderoller kommer i flera olika färger, inklusive svart, guld, vitt och rött. De skulle klä upp någon bil och lägg till fest någon annan typ av paraden.
Flags

Beroende på tillfälle, lägga till en flagga till ett bilen skulle vara en perfekt dekoration för en parad. Detta skulle vara särskilt lämpligt för Memorial Day, fjärde juli, Labor Day eller Veteran parader dag. Det finns satser för montering stora flaggor på bilar som är lätta att avinstallera när du inte längre vill ha en full-size flaggan bort i slutet av ditt fordon. Medan en USA flagga skulle vara lämpligt för patriotiska händelser som den fjärde juli och Memorial Day, kan skolan sjunker också användas för händelser som en parad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138232.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.