Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Säkerhetsfunktioner för 2008 Toyota Corolla LE

National Highway Traffic Safety Administration, NHTSA, Fastighetsskatt 2008 Toyota Corolla LE vid fem stjärnor - högsta betyg för frontalkollisioner, och fyra stjärnor för sidokollisioner. Dess rollover rating är också fyra stjärnor. Den Corolla LE levereras med ett antal viktiga säkerhetsfunktioner, av vilka några är standard och några av dem är frivilliga. Barnsäkerhet dörrlås

2008 Corolla LE levereras som standard med dörren barnsäkerhetsspärr. Man kan vrida strömbrytaren barnsäkerhet på antingen bakdörren för att förhindra de bakre passagerare från att öppna dörren. När denna funktion är aktiverad, kan de bakre dörrarna bara öppnas från utsidan. Detta kan förhindra att dina barn oavsiktligt öppna en av bakdörrarna utan din tillåtelse. Addera Låsningsfria bromsar

Corolla LE: s låsningsfria bromsar, ABS , automatiskt pulserar bilens bromsar för att förhindra att en av bromsarna låser sig. Detta särdrag eliminerar behovet av att "pumpa" bromsarna vid hård inbromsning förhållanden. Utan ABS, kan bromsarna låsa upp om den inte används på rätt sätt, vilket skulle kunna leda till Corolla sladdade utom kontroll. Den ABS säkerhetsfunktion är tillval på Corolla LE, inte standard.
Stability Control /antispinn

2008 Corolla LE har en valfri stabilitetskontroll och antispinnsystem. Dessa system arbetar hand i hand. De övervakar drivhjulen för glidning. Om de upptäcker spinning eller glidning, minskar de motoreffekten till hjulet i fråga, som kan hjälpa en förare återfå kontrollen. Det är särskilt användbart för körning i dåligt väder, som regn, snöblandat regn eller snö.
Krockkuddar

Medan 2008 Corolla LE levereras som standard med dubbla främre krockkuddar, som gör de flesta moderna bilar, och det har valfri sida och sida-gardin krockkuddar. Sidokrockkuddarna är monterade i sidorna av framstolarna och tjänar till att ge extra skydd för föraren i sidokollisioner. De side-krockkuddegardiner är monterad ovanför justerbart bälte loop. De tjänar samma syfte, men ger skydd för huvudet i höga sidokollisioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137619.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.