Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Toyota Aurion specifikation

Toyota utformat den nya Aurion som en bekväm och säker presterande. Det Aurion har en snygg design, som vann en utmärkelse för "Australiens bästa stor bil," Toyota webbplatsen rapporterna. Den biltillverkare producerade Aurion 2006 och delade ut det genom olika delar av Asien och Australien. Även liknar Toyota Camry har Aurion flera distinkta specifikationer. Prestanda

Toyota Aurion levereras med en quad-cam, multivalve 3,5-liters perfekt balanserad motor. Den V-6 motor har dubbla variabla ventiltider för att ge kraftfull prestanda samtidigt som de ger bättre bränsleekonomi och mindre utsläpp, rapporterar Toyotas hemsida. Den Aurion kommer också med dubbla zoner temperaturer, vilket möjliggör inställning av två separata temperatur klimat för de främre och bakre passagerarna. Den Aurion levereras med projektor strålkastare som automatiskt anpassar sig till miljön inställningar. Styrspakarna, som kommer som standard med alla modeller, tillåter föraren att växla lätt genom radiostationer utan att ta händerna från ratten. Addera Intelligent Engineering Specs

Aurion har främre och bakre hörn sensorer som hjälper hindra föraren från att backa in i föremål. I vissa modeller, gör en omvänd kamera förare att se vid säkerhetskopiering. Regn-sensing vindrutetorkare kommer också standard i vissa Aurion modeller. De anpassar sig automatiskt till hastigheten av bilen och mängden regn. En funktion som kallas "Smart Entry Smart Start" låter förarna helt enkelt knacka sin nyckel mot ratten för att starta bilen.
Safety

Aurion kommer med många livskraftiga säkerhet alternativ, inklusive anti-sladd pauser bidrar till att förhindra onödiga olyckor. Bilen innehåller också sex krockkuddar för att skydda förare och passagerare. Två främre krockkuddar distribuera i en olycka, och ytterligare fyra sidokrockkuddar agera för att mildra effekterna.
Design

Aurion har en djärv yttre design som presenterar en elegant, sportig look. Interiören erbjuder elegant lyx trim med mörk skinnklädsel. Den rymliga interiören i Aurion ger ergonomisk komfort såsom fullständig kontroll över sittplatser justering. Föraren visar består av kontrastrika skarpa LCD-skärmar, möjliggöra för enkel visning. Ljudet ger också akustiken av hög kvalitet med ett virtuellt surround-ljudupplevelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136632.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.