Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2008 Dodge Charger specifikation

Laddaren är en prestanda sedan tillverkas och distribueras av Dodge. 2008 Dodge Charge finns i flera olika klippningar. Varje trim av 2008 Charger har en annan motor, som antingen belyser funktioner som kraftfull hästkrafter och vridmoment, eller en ökad bränsleekonomi och lägre strömförbrukning. Granska de olika utgåvorna av 2008 Dodge Charger att fastställa vilket som är mer lämpade för dina behov. Motorer

2008 Dodge Charger har en av fyra motorer, beroende på vilken modell du köper. SE-modellen är utrustad med en 2,7-liters V-6 motor med 178 hästkrafter och 190 foot-pounds av vridmoment. Den SXT utgåvan har en 3,5-liters V-6 motor med 250 hästkrafter och 250 foot-pounds av vridmoment. R /T modellen använder en 5,7-liters V-8 motor som stöder 340 hästkrafter och 390 foot-pounds av vridmoment. Den SRT8 Edition erbjuder en 6,1-liters V-8 motor, utrustad med 425 hästkrafter och 420 foot-pounds av vridmoment. SE och SXT-modeller använder en fyra-växlad automatlåda med överväxel, medan RT och SRT8 modeller genomföra en fem-växlad automatlåda med överväxel.
Fuel Economy

På grund av de olika motorkonfigurationer, är bränsleekonomin olika i varje Dodge Charger modell. SE och SXT modeller har en kapacitet bränsletank på 18 liter, medan RT och srt8 edition kapacitet är 19 liter. Varje modell har olika skattningar bränsleekonomi från EPA. SE-modellen har den högsta bränsleekonomi, i genomsnitt 18 mpg i staden och 26 mpg på landsväg. Den SXT har genomsnitt 17 mpg i staden och 24 mpg på landsväg. RT kan förvänta upp till 15 mpg i staden och 23 mpg på landsväg. Den SRT8 har den lägsta bränsleekonomi, med endast 13 miles i genomsnitt i staden och 18 mpg på landsväg.
Safety

Varje utgåva av Dodge Charger innehåller identiska säkerhetsfunktioner för att ge samma nivå av säkerhet i hela. Bilen skyddar unga passagerare med dörr barnsäkerhet lås på bakdörrarna. En anti-bromssystem med elektronisk broms assistans är standard på SXT, RT och SRT8 modeller och tillval på SE. Alla modeller har en förare och passagerare krockkuddar, liksom makt fönster och en trunk anti-fällan enhet. Antispinn och Antisladd system hjälper föraren att hålla bilen stabil under ogynnsamma körförhållanden såsom dåligt väder och dåliga vägar. Addera Interiör

2008 Dodge Charger plats för upp till fem personer. Luftkonditionering är standard, liksom farthållare. justerbara pedaler, en teleskopisk rattstång och en varvräknare. Den sedan ingår även en AM /FM-radio och CD-spelare combo, driver många inställningsmöjligheter elmanövrerad stol och ett lastnät i bagageutrymmet för förvaring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137262.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.