Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2003 Chevrolet Monte Carlo SS specifikation

Chevrolet Monte Carlo är en sedanmodell som ursprungligen utvecklades med en SS (eller Super Sport) motor under muskel-bil eran av 1970-talet och 80-talen, men det gradvis utvecklats till mer lyx- orienterad bil, enligt edmunds.com. En uppdaterad generation av Monte Carlo SS coupe debuterade 2000 med mer distinkt styling och billigare alternativ, säger edmunds.com. För 2003 års modell, har Monte Carlo SS en mängd standardfunktioner. Motor och specifikation Performance

2003 Chevy Monte Carlo SS har en V6-motor med 3791 kubikcentimeter slagvolym, en 96,5-mm cylinderdiameter och en 86,36-mm slaglängd. Den kompressionsförhållandet är 9,4 till 1, hjälper motorn producerar 200 hästkrafter vid 5.200 rpm och 225 ft.-lb. av vridmoment vid 4.000 rpm. Det tar vanlig blyfri bränsle i sin 17-liters bensintank, och får 20 mpg city, 30 mpg highway och 25 mpg vid blandad körning.
Hantering, bromsning och Suspension
< p> 2003 Chevrolet Monte Carlo har ett antal olika specifikationer för sin broms-och fjädringssystem. Två av dess fyra bromsskivor ventilerade. Bilen kommer också med en startspärr för att förhindra enkel stöld av bilen. Ett utrymme-sparare bakhjulet tillåter ett reservdäck på en stål fälg som skall lagras i bagageutrymmet. Upphängningen består av oberoende MacPherson fjäderben fram och bak, samt krängningshämmare och spiralfjädrar.
Interiör Specs

Inuti 2003 Chevy Monte Carlo, finns exakta specifikationer för vad som kommer standard i bilen. I den bakre delen av bilen är en 12-volts eluttag, så att ägarna att använda ström från bilens batteri för andra ändamål. Det finns också luftkonditionering, en AM /FM-radio, elementärt antenn, en främre och bakre askfat, främre och bakre mugghållare och armstöd center i framsätet. Det finns också ett antal säkerhetsfunktioner som är standard inom 2003 Chevy Monte Carlo, såsom trepunktsbälten låsande säkerhetsbälten och krockkuddar på både förar-och passagerarsidan av bilen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136822.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.