Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2000 Ford Taurus Specifikationer

Ford Taurus infördes 1986 och var tillgänglig som ett medelstort sedan eller vagn. För nästan 20 år, var Taurus vagn tillgängliga, men 2006 vagnen modellen togs ur Taurus lineupen. Sedan sin debut, var Taurus en hit på grund av dess rymliga interiör och bränsleeffektiv motor, och bilen produceras fortfarande med 2010. Den 2000 Ford Taurus var tillgänglig i fyra modeller: LX, SE, SES och SEL. SE var den enda vagn modell finns för 2000 års modell. Motor och bränsleekonomi

Tre motorer fanns tillgängliga för 2000 Taurus, var en V6 med 3,0 liter slagvolym. Standard för LX, SE och SES var en 155-hästars motorn, medan en 145-hästkrafter motorn var också tillgängliga. En 200-hästars motorn kom med SEL och var tillgänglig för SE och SES modellerna. Varje motor kunde cirka 19 mpg city och 28 mpg highway. Med en 16-liters bränsletank, hade Taurus en total räckvidd på ca 270-400 miles.
Transmission och Drive Type

Varje modell av 2000 Ford Taurus kom med en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Overdrive tillåter motorn att uppnå större bränsleeffektivitet och minskar motorslitage. Alla fyra modellerna var framhjulsdriven med rack-and-pinion styrning och bromsar front-disc/rear-drum. SE-modellen kom fås med fyra hjul skivbromsar.
Interiör och säkerhet

Med främre skopa och baksätet, 2000 Taurus stödde sittplatser för upp till fem personer. Taurus vagn får plats för åtta personer via tredje raden sittplatser. Trasa sits trim kom standard med alla modeller, med läder tillgänglig för alla men LX modellen. Säkerhetsfunktioner ingår förare och passagerare fram-sidokrockkuddar, sidokollision barer och fyra hjul bromsar låsningsfria. Finns var förare och passagerare sidokrockkuddar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136663.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.