Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Ford Mondeo Kombi specifikationer

Ford Mondeo Kombi - eller Kombi beroende på land hem stavningen - är ett europeiskt sedanmodell som tillverkas som en familjebil. Liksom de flesta sedaner, är fordonet säljs i olika kroppsformer, däribland två dörrar, fyra-dörrars saloon och fyra-dörrars modeller egendom. Ford Mondeo Combis säljs också i en mängd olika färger och med olika motoralternativ, t.ex. 1.7, 1.8 och 2.0 liters motorer. Motor och prestanda Specifikationer

Även Ford Mondeo Combi kommer att variera i sin motorstorlek och prestanda, en av de vanligaste modellerna är Combi 2,0 TDCI 140, som ståtar med en 2,0 liters motor och en motorstyrka på 140. Den CO2-utsläpp av ett Combi 2,0 TDCI är också 5.5 gram per kilometer. Den 2,0-modellen har också en 4-cylindrig motor och en tjänstevikt på 3500 kg. Dessa specifikationer kommer att variera mellan Combi modell och motor. Också, eftersom Combi är en europeisk modell, kommer växellådan tillverkas vanligen som en manuell växel-system, som kallas "stick shift" i USA.
Inredning specifikationer och material

Combi femdörrars egendom - en specifik modell av sedanmodell - säljs med en modell-specifik bagagerumsinsats. Detta foder är speciellt utformad för att skydda din Combi bil trunk från spill, jord, smuts och allmänt slitage. Andra inslag i bålen mattan inkluderar dess vattentätt material och anti-slip yta. I december 2010 fodret säljs för motsvarande $ 86 Storbritannien Interiören i bilen varierar i storlek, men - som exempel - Combi 2,0 TDCI 140 mäter 122 cubic inches på insidan. Färgen speciell av en Combi inredning är oftast svart, silver, mörkgrå och ljusgrå.
Combi tillägg och Karosseri

Reiger Tuning är en karosseri och tuning företag som tillverkar tillägg för befintliga bilmodeller. Reiger slagit sig ihop med ett liknande företag i 2008 (SG Design) och producerat ett nytt utseende för tvådörrars Ford Mondeo Kombi-modellen. Det medföljer en front-spoiler och en bak-set spoiler som presenterade ett 4-pipigt avgassystem och inbäddade kolfiber don. De tillägg ingår också en uppsättning 19-tums aluminiumfälgar och en ny KW fjädring kit för bättre stabilitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137840.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.