Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur kontrollerar jag VIN av en Acura?

Oavsett om du köper en bil, vilket gör reparationer eller modifieringar, eller bara vill veta historien om din bil, kontrollera ramnumret (VIN) i din bil är en bra ställe att börja. Original exteriör färg, specifikationer Motor och haverier, bland annat, kan alla avslöjas genom att kontrollera VIN. Kontrollera VIN på en Acura är inte annorlunda än att kontrollera VIN på någon annan bil. Saker du behöver
Pen
Paper
Computer
Visa fler instruktioner
Hur vill kolla ditt VIN
1

Stå på förarsidan fordonet, mot framsidan av bilen. Face baksidan av bilen och titta på den nedre högra sidan av den främre vindrutan. Det är här din Acura VIN-nummer kommer att vara placerad. Vanligtvis finns det en liten rektangel som du kan se igenom det där vindrutan sälar till bilen. Enligt en artikel på vins från Kerry Wilson, är VIN 17 tecken lång, bestående av bokstäver och siffror.
2

Anteckna VIN exakt. Detta nummer är unikt för just din bil och kommer att dra upp information om ditt fordon bara.
3

Få online och kolla VIN på din bil. Carfax fordon historia rapporter är förmodligen den mest kända sättet att göra detta, men dess tjänster brukar kosta pengar. Det finns webbplatser som erbjuder gratis rapporter bil historia samt information om hur man kan avkoda ditt VIN, såsom Vehicleidentificationnumber.com.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136095.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.