Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Mercedes 190 E Information

infördes 1982 , var 190 -serien den minsta fyradörrars sedan säljs av Mercedes - Benz på den tiden . Designad för att vara en nybörjar bil för Mercedes , de var billigare än andra Mercedes modeller . Motorer

190E -serien kom med en 2.3L , rak fyrcylindrig eller 2.6L , sexcylindrig motor . Den sexcylindriga producerade 158 hästkrafter . Ett alternativ var 2.3L , 16 ventiler , fyrcylindrig motor som var avsett att främja Mercedes ' racing program .
Transmissioner

Köpare kunde få en 190E med antingen femväxlad manuell växellåda eller en valfri fyra - växlad automatlåda till en extra kostnad . Det var ovanligt för Mercedes-bilar , eftersom de flesta modellerna kom endast med en automatisk .
Standardutrustning

Utrustning för inkluderade 190E luftkonditionering , en AM - FM stereo radio med kassettbandspelare, en chaufför - airbag , servostyrning , lås och fönster och låsningsfria bromsar . Uppvärmd utanför speglar och vindrutan munstycken bricka var också standard på 190E .
Storlek och vikt

190E sexcylindriga modellen hade en hjulbas på 104,9 inches , en total längd på 175,1 inches och en tjänstevikt på ca 3000 kg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136542.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.