Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2003 Monte Carlo SS Specifikationer

Monte Carlo SS är en mid-size tvådörrars coupe som lånar underbyggnad från Chevrolet Impala. De coupe säten fem och alternativ lyx för 2003 SS ingår förare och passagerare uppvärmda säten, läderklädsel, CD-spelare, OnStar akut SOS och internetuppkoppling. SS är en av två versioner av Monte Carlo erbjöd under 2003, den andra, mer grundläggande modellen är LS med en mindre 3,4 liters motor än SS 3,8 liters motor. Motor, Bränsle och transmission

Monte Carlo SS har en 3,8-liters V6-motor med 200 hästkrafter. Bilen har en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Motorn har också en 105-amp generator och en 690-amp batteri med nedsliten skydd. Bränsletanken rymmer 17 liter vanlig blyfri bensin, och bilen blir 19 miles per gallon i staden och 29 mpg på landsväg. SS är en framhjulsdriven och har en fyrhjulig, låsningsfria bromsar (ABS) och drivlina.
Fjädring, styrning och bromsar

Den främre och bakre fjädring i Monte Carlo SS är ett fjäderben med spiralfjädrar och krängningshämmare. Suspensionen är inställd för en sport rida, och bilen använder kuggstångsdrivna styrning. Alla fyra bromsarna är skivor, och skivorna är ventileras i fronten. Hjulen är 16-tums silver legeringar.
Mått

SS är 197,9 inches lång, 72,3 inches bred och 55.2 inches hög. Bilen har en hjulbas på 111 inches och en vändradie på 18,5 meter. SS har en tjänstevikt på 3,395 pounds. Inuti finns det 42,4 inches av benutrymme i fronten och 35.8 inches av benutrymme i baksätet. Den främre höjd är 38,1 inches, och det finns 36,5 inches i den bakre. Främre höft rummet är 55,2 inches, och det finns något mer utrymme i den bakre vid 55,5 inches. Shoulder rummet är 58,3 inches i fronten och 57,8 inches i baksätet. Den maximala lastvolym av bilen är 15,8 kubikfot, och det finns 98 kubikmeter passagerarvolym.
Funktioner

Monte Carlo SS har sidokollision barer, förare och passagerare krockkuddar, varselljus och ett högt monterat centrum stannar ljus för säkerheten. Också tillgängligt som ett alternativ i 2003 var ett tracker-system, ett överfallslarm och seat-monterade, förarens sidokollisionskuddarna. SS har en läpp bakspoiler, samt lister och stötfångare är färgmatchad till karossen. Monte Carlo SS levereras med farthållare och kontroller radio på ratten, makt dörrlås och fjärr keyless inresa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136749.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.