Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

De 1997 Acura HP specifikation

Acura släppt ett antal olika modeller av bilar i år 1997, alla med olika storlekar, motorer och specifikationer. Dessa bilar bestod av Integra, CL och TL som hade både coupé och modeller sedanmodell. Alla dessa bilar hade olika mängder hästkrafter produceras för alla sina modeller. Acura Integra Hästkrafter Specs
p Det fanns fyra olika modeller av Acura Integra coupe släpptes årsmodell 1997. De flesta av dessa modeller har samma mängd hästkrafter. Acura Integra RS, Acura Integra LS och Acura Integra GS har 140 hästkrafter med en 1,8-liters, inline, fyrcylindrig motor. Dock har Acura Integra GS-R en 1,8-liters, inline, fyra-cylindrig motor med 170 hästkrafter, mer än någon av de andra modellerna. Denna modell av Integra har bara en fem-växlad manuell växellåda, medan de andra har valfria fyra-växlad automatisk växellåda.
Acura CL Hästkrafter Specs

Acura Integra CL är en större, tyngre sedan i Acura linje av bilar med två olika typer av bilar som tillverkats 1997. Den 2.2 har en 2,2-liters, inline, fyra-cylindrig motor med 145 hästkrafter. Den 3,0 har en 3-liters V6-motor med 200 hästkrafter, vilket ger mer kraft än andra bilar i Acura CL linjen. Emellertid kommer den 3.0 endast med en automatisk växellåda.
Acura TL Hästkrafter Specs

Acura TL var en större, snabbare sedan då andra bilar släpptes av Acura under 1997. Det fanns två typer av dessa bilar som tillverkats 1997. Den 2,5 TL har en 2,5-liters, inline, femcylindrig motor med 176 hästkrafter. Den 3,2 TL har en 3,2-liters V6-motor med 200 hästkrafter. Båda dessa TL sedaner har fyra-växlad automatisk växellåda som är standard på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136760.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.