Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2008 & 2009 Ford Fusion SE Invändiga funktioner

Ford Fusion dök upp på den amerikanska bilmarknaden under 2006. Fusion är en medelstor sedan lämpliga för familjer. Ford marknadsför den som en bil som är bränslesnål och säker och som en bil som har en stor interiör och rena utsläppen. Fusion finns att köpa i tre olika modeller. Beroende på vad du föredrar, är antingen en manuell eller automatisk växellåda finns liksom antingen fram-eller fyrhjulsdrift. Krockkuddar

Alla versioner av Ford Fusion SE årsmodeller 2008 och 2009 är utrustade med främre och bakre sidokrockkuddar. Overhead gardin krockkuddar och framsätet monterade krockkuddar torso ingår också. Alla dessa krockkuddar blev standard efter 2006 års modell. Innan dess sidokrockkuddar lämnades som tillval. Den Insurance Institute of Highway Safety gav Ford Fusion ett G rating, vilket står för "bra" och det är den högsta rating agenturen skänker för frontal betyg krocktest för modell åren 2007 till 2011.

Taklucka och Windows

En taklucka är en valfri funktion i alla SE modeller under 2008 och 2009. Köpa en taklucka höjer grundpriset, men det kan också lägga till andrahandsvärde. Takluckan ger bättre luftcirkulation och släpper in mer ljus. Fönsterhissarna är en standardfunktion i båda årsmodeller. Andra vanliga kontroller inkluderar makt lås, fjärr keyless inresa, speglar makt och farthållare.
Seats

Ford Fusion säten fem personer. Den har två främre kapten stolar och en bänk i ryggen. Detta arrangemang gör det lätt att transportera en familj på fyra eller fem bekvämt och säkert. Lädersäten fanns inte tillgängliga i SE 2008 modeller men de tillsattes som en lyxig funktion för framhjulsdrivna modeller under 2009.
Klimatkontroll

2008 SE kom inte utrustad med, eller erbjuda möjligheten, temperaturkontroll sittplatser. Men under 2009 gjordes tillgänglig som en lyx inslag i de framhjulsdrivna SE-modeller. Med den här funktionen kan du justera din plats temperatur antingen varmare eller kallare för att passa dina behov och önskemål. Som standard, både 2008 och 2009 Fusion SE är utrustade med luftkonditionering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136800.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.