Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Så stäng huven på en Mercury Sable LS

The Mercury Sable var en stor sedanmodell som tillverkas av Ford Motor Company . De Sable förra året var 2009 . Det delade de flesta av dess komponenter med liknande Ford Taurus . LS versionen var en trim nivå av Sable . Vissa Mercury Sable modeller har huvautomatik stötar , medan andra använder en prop stav . Förfarandet för stängning av huven är något annorlunda beroende på konfiguration , men den grundläggande processen är densamma. Instruktioner
en

Steg till framsidan av Sable . Inspektera kanterna av motorrummet för att avgöra om modellen har en stång hood prop . Du ser en metallstav upp som stöder huven . Många modeller har inte detta . Istället är huven automatiskt att stödjas av stötar när den lyfts.
2

Häkta prop stången från toppen av huven, om det behövs. Stötta motorhuven med ena handen medan du placerar prop ner ner och ur vägen . Det bör finnas ett klipp nära botten av prop stången . Lay sidan av prop stav i detta klipp för att säkra den .
3

Skjut huven ordentligt för att stänga den . Du kommer att göra detta om Sable har en prop stav eller inte . Var noga med att flytta fingrarna ur vägen när du stänger den. Om du inte slam huven ner tillräckligt hårt , kommer spärren inte ansluta , och du måste försöka igen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136494.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.