Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Var Är Emergency Trunk Släpp i en Chrysler 300 ?

Chrysler 300 levereras som standard med en nödsituation trunk release . Denna release är placerad i bagageutrymmet facket . Släppet kan visa sig vara ett livräddande verktyg , om man någonsin inlåsta bilens bagageutrymme . Beskrivning

Chrysler 300 s akuta trunk release ligger inne i bagageutrymmet , på den övre kanten av bagageluckan . Det är formad som ett litet handtag och gjord av en glöd - in - the- dark materialet , vilket gör det lätt för någon att se om den är låst i bålen .
Syfte

det primära syftet för akuta trunk release är att tillåta någon att öppna bakluckan för att komma ut , i fall han av misstag låst i bålen , eller om han kraftfullt inlåst i bagageutrymmet . Det skulle tillåta en att fly om han hålls som gisslan i bagageluckan .
Andra sätt att öppna Trunk


fjärr keyless inresa är det primära sättet att öppna stammen. För att öppna bagageluckan med hjälp av fjärrkontrollen , tryck och håll in knappen med " Trunk " ikonen i två sekunder . Bagageluckan låses upp och delvis skjutas ut . Det finns även en trunk - frigöringsknappen på instrumentbrädan , till vänster om ratten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138327.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.