Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur bli av Kackerlackor i ett fordon

Kackerlackor är en av de främsta orsakerna till allergier, astma och också kan bära sjukdomar till människor, enligt University of Florida. En mört angrepp i din bil kan utgöra en allvarlig hälsofråga. Det är bäst att inte använda kemikalier i en sluten miljö, särskilt om du har barn eller husdjur i bilen. Borax innehåller borsyra, vilket är en kemikalie som inte är mycket giftiga för människor men är giftigt för kackerlackor. Kombinera borsyra med ett livsmedel kommer att locka kackerlackorna och göra bete bollar för att eliminera en mört problem. Saker du behöver
Vacuum
All-purpose Rags renare
1/4 kopp förkorta
1/8 kopp socker
1 kopp Borax
1/2 kopp burk mjöl
lock
Roach fällor
Visa fler instruktioner
1

Vakuum insidan av bilen grundligt. Ta bort alla spår av mat och smulor.
2

Rengör alla ytor på din bil med ett allrengöringsmedel och pappershanddukar. Rengör instrumentbrädan, vilar mittkonsolen och all armen. Ta bort alla spår av vätska från klädseln.
3

Gör en mört bete med Borax och en födokälla för att locka kackerlackor. Blanda 1/4 kopp förkorta med 1/8 kopp socker och 1 kopp Borax. Tillsätt 1/2 kopp mjöl. Lägg tillräckligt med vatten för att forma till bollar.
4

cirka sex bete bollar. Placera bete bollar i burk lock. Placera dem i hörnen på bilen.
5

Place mört fällor i bagageluckan på bilen. Mört fällor är små lådor som kommer att locka kackerlackorna. De kommer in i fällan men kommer att förbli fast på den klibbiga ytan på golvet av fällan. Kontrollera fällorna varje par dagar för roaches och kasta fällor och ersätta dem med nya efter att du har samlat några roaches i fällan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138451.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.