Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

De bästa lyxiga sedaner av 2009

Vare sig du letar efter komfort, stil, prestanda eller ett sätt att imponera på grannarna, lyxiga sedaner erbjuder en stor ride - om du är villig att betala extra pengar. Lägre-end-modeller, till exempel Hyundai Genesis, börjar på ca $ 36.000, men om du vill gå riktigt vilt, kommer den överdådigt prissatta Maybach Landaulet från Mercedes Benz köra dig lite mer än $ 1 miljon. Chansen finns, om du vill köpa en lyxig sedan, du letar efter något mellan dem. Här är några av de bästa som 2009 hade att erbjuda. Den Acura RL

En smidig och bekväm körning, även på ojämna vägar, gör 2009 Acura RL är en av de bästa lyxiga sedaner för pendling i stop-and-go-trafik. Bilens standard ingår fyrhjulsdrift och elektronisk stabilitetskontroll, vilket gör bilen lätt att köra med liten chans att en avknoppning på hala vägar. Interiören är lika imponerande, med framsätet kylning och ett heltäckande navigationssystem. Addera Cadillac STS

Med sin 100-åriga historia, är Cadillac kvintessensen lyx amerikansk bil. 2009 STS modellen utmanar high-end import, såsom Jaguar, Lexus och BMW, med sin stora kör attribut, levererar en hel del lyx, säkerhet teknik och prestanda. Cadillac STS kommer med ett urval av V6 eller V8-motorer. Standard funktioner inkluderar läderklädsel, dual-zons klimatanläggning, Bose AM /FM /CD-stereo och mer.
Hyundai Genesis

Lyx möter sportsedan i 2009 Hyundai Genesis, som driver som en Mercedes E-Class, men är prissatt mer ekonomiskt. Genesis markerar Hyundais första V8, som erbjuder massor av kraft och bränsleekonomi. Det är bolagets största språnget ännu i lyx marknaden, med vanliga funktioner, inklusive en läderklädd ratt med ljud kontroller, uppvärmda framsäten, ett stöldskydd och fjärr keyless tillgång plus start.
Lincoln MKS

2009 Lincoln MKS är en lyxbil som erbjuder det senaste inom konnektivitet, med en real-tid ombord kommunikationssystem som håller föraren informerad om trafikstockningar framåt, de senaste sportresultat och mer. Den överdådigt utrustade sedan ger en mjuk och tyst gång, med hjälp av sin standard framhjulsdrift.
Lexus GS

Med fyra modeller att välja mellan, inklusive en hybrid för förbättrad bränsleekonomi, kombinerar 2009 Lexus GS precision och lyx. Den sedan levererar enkel fordonsindustrin prestanda och levereras som standard med många funktioner, såsom uppvärmda 10-vägs power-justerbar framsäten, minne för förarstolen, uppvärmda automatisk avbländning makt ytterbackspeglarna, Keyless tillgång plus start och mer.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136165.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.