Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man byter en dimmer på en 2000 Impala

Den 2000 Chevy Impala s dimmer är monterad på vänster sida av den övre instrumentpanelen, alldeles intill strålkastaren switch och ratt. Omkopplaren är endast hålls på plats av ett par skruvar och en elektrisk sele. Men för att komma åt skruvarna och sele, måste du delvis ta bort den övre instrumentpanelen. Saker du behöver
tång eller skiftnyckel
Hylsnyckel
kryssmejsel
ersätter dimmer
Visa fler instruktioner
1

Flytta Impalas växelspak hela vägen åt höger, till "1" punkt om den Impalas växelspaken är placerad på rattstången. Om Impala har mittkonsolen-monterad växelspak, är detta inte nödvändigt. Stäng av bilens motor och i parkeringsbromsen. Kroka den negativa batterikabeln med en vanlig skiftnyckel eller tång.
2

Öppna förarsidan gruppcentralen och ställ luckan åt sidan. Avlägsna skruven från kanten av säkringsdosan med hylsnyckel. Upprepa denna process för passagerarsidan säkringsdosan.
3

Ta bort de två skruvarna från kombiinstrumentet huven. Ta tag i övre kanten av den övre instrumentpanelen. Detta är den panel som löper längs framsidan av instrumentbrädan. Panelen innehåller dimmer, strålkastare switch, kombiinstrument och luftventiler.
4

Dra den övre delen av den övre instrumentpanelen mot dig. Du får nu tillgång till baksidan av det. Längst till vänster ser du på dimmer och dess skruvar.
5

Koppla ur selen från baksidan av dimmer. Ta bort de två skruvarna från dimmer, och dra ut den övre instrumentpanelen.
6

in den nya dimmer i dess ställe. Sätt i och dra åt skruvarna, och sedan koppla in selen.
7

Skjut den övre kanten av den övre instrumentpanelen tillbaka mot instrumentbrädan. Skjut in den ordentligt för att sätta tillbaka den, och sedan ersätta de två skruvarna på kombiinstrumentet.
8

Ersätt bulten i varje säkringsdosan och byt sedan ut panelen säkringslocket. Flytta växelspaken tillbaka till parken, om det behövs. Sätt tillbaka den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138311.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.