Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Vanliga frågor om Lincoln MKZ CD-spelare

Lincoln MKZ är en post-nivå, lyxiga medelstora sedanmodell som kommer laddad med funktioner såsom regn sensing vindrutetorkare, moonroof, CD /radio ljudsystem, träfibrerna interiör accenter, och Blind Spot Information System. Premien ljudsystem innehåller strategiskt placerade THX Surround-ljud högtalare för att förbättra ljudet i hela kupén på fordonet. Den är också utrustad med en 6-CD-växlare, en USB-port för att möjliggöra användning av en personlig musikspelare, och kapacitet satellit. Även ljudsystemet har många funktioner, kan du ta hand om det med lite underhåll tekniker och enkel felsökning. Kan jag använda hemgjord skivor i CD-spelare?

Ja, kan cd-skivor som har producerats på en hemdator användas i Lincolns CD-spelaren. Men det är bäst att inte använda några CD-skivor som är märkta med pappersbaserade etiketter. Dessa etiketter är beroende av ett lim som kan lossna med tiden. Skador uppstår till CD-spelaren om den fastnar i etiketten. Addera Varför Ss "No Text" visas på bildskärmen?

"No Text" meddelandet kan visas på bildskärmen i CD-spelaren för ett par anledningar. Det kan inte finnas någon tillgänglig låt eller artist information. Detta inträffar om du använder en hemmagjord CD. Många gånger är låten och artisten informationen inte inbäddad i CD-skivor som inte är kommersiellt producerade. Den integriteten för cd är en annan faktor som påverkar spelarens förmåga att överföra sång och artist. Eventuella skador kan orsaka delar av CD-skivan är oläslig för spelaren.
Hur sätter jag i flera cd-skivor i spelaren?

Vill infoga flera cd-skivor i Lincoln MKZ s musikspelare, tryck och håll "Load"-knappen tills "Flytta till #" text visas på bildskärmen. När skivan är klar belastning, kommer displayen uppmanas återigen att du anger en annan skiva tills alla tillgängliga utrymmen har fyllts. Se till att du sätter in skivan i spelaren med etiketten vänd uppåt.
Hur ställer jag in klockan på CD-spelare Display?

CD-spelaren kommer utrustad med en display som visar tid samt sång och titelinformation. För att ställa klockan, tryck på "Clock" knappen tills "Set Time" visas på displayen. Välj tid genom att använda de förinställda knapparna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136164.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.