Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Dodge Neon SRT4 Specifikationer

Dodge Neon SRT-4 är en fyrdörrars sportbil. Den har många funktioner som hjälper det sticker ut från andra modeller av Dodge Neon, vilket gör det till ett bra val för dem som vill kombinera prestanda med kompakt kropp stil Neon. Dodge Neon SRT-4 har en bränsle-insprutad motor designad för att maximera bränsleeffektiviteten samt ett låsningsfritt bromssystem för att hålla dig säker när du kör. Motor och prestanda

Dodge Neon SRT-4 har en 2,4-liters rak fyra-front motor med dubbla överliggande kamaxlar och fyra-cylindriga ventiler och kan ge 230 hästkrafter vid drift vid upp till 5300 rpm. Denna motor är turboladdade och har ett bränsleinsprutningssystem för att förebygga problem och ger en mjuk gång. Motorn är konstruerad för att ge föraren med uppskattningsvis 20 miles per gallon (mpg) vid körning i staden och 30 mpg medan kryssningar motorvägen. En 12,4-liters bränsletank medföljer fordonet. En fyrhjulig låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftfördelning ger utmärkt hantering för denna modell.
Interior

fem personer kan sitta i Dodge Neon SRT-4 och ansluta sina säkerhetsbälten. Makt fönster och lås kan styras med en trådlös fjärrkontroll som medföljer fordonet. En klimatanläggning med luftkonditionering och värme. Sex högtalare i hela bilen är ansluten till en stereo som har en AM /FM-radio samt en CD-spelare. Justerbara säten, armstöd och mugghållare finns i fram-och baksidan. En justerbar rattstång med servostyrning hjälper till att hålla dig i kontroll.
Exterior

Tonade rutor på sido-och bakrutor medföljer Dodge Neon SRT -4 och sidospeglar kan vikas in och justeras med reglage inuti fordonet. Dimljus, strålkastare halogen och en intermittent vindrutetorkare systemet kommer att hjälpa dig att få en bättre bild av vägen. Trimma och en bakre spoiler lägga till lite stil på kroppen av Dodge SRT-4.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136611.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.