Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

BMW 540 Specifikationer

BMW 540 är en lyx sportsedan som utvecklats av BMW. Dess produktion upphörde 2003 men begagnade modeller finns fortfarande tillgängliga på den begagnade bilmarknaden. Den 540 gjordes också tillgängligt som en sports wagon och BMW i dag ger en super-powered versionen av 5-serien som kallas M5. Den 540 är ett fordon som kombinerar lyx med smidighet och prestanda för en sportbil. Yttermått

fordonets längd är 188 inches och bredden är ungefär 71 inches. Höjden på 540 är 55,7 inches. Fordonet har en tjänstevikt på ca £ 3748.
Innermått

Fronten har takhöjd på ca 37,4 inches, medan den bakre utrymme mäter 37,2 inches. Den främre benutrymme mäter 41,7 inches medan den bakre benutrymmet är ca 34,2 inches. Interiören rymmer totalt fem personer, inklusive föraren. Stammen mäter cirka 16,2 kubikfot.
Motor

BMW 540 har en 4,4 liters V8-motor. Det kan producera cirka 290 hästkrafter - jämförelsevis, når en högre toppfart än de flesta lyxbilar. Den har 324 Nm i vridmoment - ett direkt mått på fordonets förmåga att accelerera. Den 540 finns också i både automatisk och manuell växellåda.
Gas körsträcka

BMW 540 kan köra ungefär 15 miles per gallon bränsle i stadens vägar. På motorvägen det kan producera 23 miles per gallon. Fordonet kräver premium blyfri bensin för att upprätthålla god motorns funktion.
Säkerhetsåtgärder

540 är utrustad med varselljus som hjälper till att minska risken för olyckor . Även anti-bromssystem (ABS) är lättillgänglig och bidra till att förbättra stoppa i regn eller snöförhållanden. Sido krockkuddar utrustade i bilen, och finns också som ett alternativ för baksätespassagerarna.
Lyx presenterar

BMW 540 är utrustad med olika lyxiga funktioner. Till exempel, den har en dubbel-zons luftkonditionering som ger en annan temperatur för både förare och passagerare. Läslampor är lätt tillgängliga och köparen kan också välja att ha en taklucka. Andra komfort funktioner inkluderar uppvärmda dörrlås, MP3-spelare kapacitet och ett navigationssystem. Fordonet levereras också med tillval Park Distance Control-funktionen, vilket hjälper till att känna igen objekt i bilens väg vid parkering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137826.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.