Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man håller en bil Cooler

Även om sommaren är känd som den drivande säsongen, kan du bilen fungera som en ugn under perioder av värme. På grund av detta är det absolut nödvändigt att hålla bilen sval under extrema temperaturer. Genom att göra detta kommer du inte bara skydda dig, men de andra passagerarna i bilen också. Lära sig att kyla ner din bil kommer att öka den tid du kommer att kunna köra och minska risken för värmeslag. Saker du behöver
Solskydd
ratt täcka
Portable fan
Kyld bilbarnstol
Visa fler instruktioner
1

Placera ett solskydd bakom vindrutan. Detta rekommenderas om du inte har ett garage och bilen sitter i solen under långa tidsperioder. En ratt täcka rekommenderas också för att förhindra att din ratt från värma upp liksom.
2

Park i skuggan. Leta efter parkeringsplatser som är nära eller är under träden. Om detta inte är ett alternativ då installera fönster färgton kommer inte bara att göra din bil känns svalare men det kommer också att det ser coolt.
3

Använd en fläkt. Anslut en bärbar fläkt i din cigarettändare och ställ den på instrumentbrädan. Dessa är bara om storleken på din handflata och kan hittas på någon auto tillbehör butik.
4

Slå på luftkonditioneringen. Luftkonditioneringen måste användas då och då eller det kommer inte att fungera korrekt. Använd den lägsta inställningen och sedan arbeta dig upp tills du är cool. Kom ihåg att ju högre luftkonditioneringen är, desto mer gas användas upp.
5

resa med mindre folk. Ju fler passagerare i bilen kommer att öka mängden av kroppen producerade värmen.
6

Har ditt barn sitta på en kyld plats. Helt enkelt placera isen pad i frysen. När du är redo att ta barnen ur placera dynan på sätet. Kyld bilbarnstolar kan köpas online (se Resurser.) Katalog
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135986.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.