Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1987 Nissan Maxima specifikation

1987 Nissan introducerade ett nytt utseende till Maxima bil linje. Den Maxima lanserades som en familj bil, säljs antingen som en sedan eller vagn, och fick en ny sportig look, perfekt för både familjer och par. Motor och växellåda

1987 Nissan Maxima s GXE och SE-modeller både innehöll en 3,0-liters V-6 motor som är utrustad med antingen en standard eller automatisk växellåda. Standarden överföringen är femväxlad, medan den automatiska använder fyra växlar. Detta Nissan Maxima har en drivlina som är framhjulsdriven, vilket möjliggör snabbare start hastighet vid användning av V-6: s 157 hästkrafter.
Hjul och fjädringssystem
< p> 1987 Nissan Maxima hade standard 15-tums aluminiumfälgar, vilket förbättrade estetik av fordonet. Avhandlingar fälgar hjälpt till att förse den sportiga looken med den nya designen efter februari 1987. Utformningen av de lätta hjulen tillåts Nissan förare att ha mer kontroll över fordonet, eftersom bilens fjädringssystem användes mer effektivt. Körning med lättmetallfälgar också möjliggör större bryta prestanda, eftersom det är bättre värmeledning som minskar risken för fel på bromsarna.
Digital Touch Entry System

En digital beröring post system kan hittas på 1987 Nissan Maxima GXE och SE-modeller bas. Den digitala kontakten system för inresa hittades på både förare och passagerare dörrar och tillät bilägare att ange en kod för att få tillträde till fordonet. Den 1987 Nissan Maxima var den första modellen som har ett digitalt system beröring inträde eftersom bilens introduktion 1977.
Electronic Power Funktioner
säten

Power och Power lås var också först introducerades på 1987 Nissan Maxima. Både förare och passagerare hade lyxen att förändra hemma i sina säten elektroniskt. Andra elektroniska specifikationer inkluderade makt lås, fjärr trunk release och vevar fönster som bidragit till att främja fordonet som "one of a kind" sedan 1977 starten.
Alternativ

Nissan tillgänglig 1987 Maxima ägare möjlighet att uppgradera till andra valfria lyx specifikationer som inte annars utrustade på vanliga fordon. En motordriven taklucka, en röst varningssystem och en elektronik-paketet markeras bekvämligheten av bilen. Nissans 1987 elektroniska paket ingår digitala instrumentbrädan instrument såsom en körsträcka vägmätare och färddator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137875.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.