Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Fokus startar inte i Cold

Om du äger en Ford Focus, kanske du undrar varför det verkar svårt att starta i kallt väder. Problemet är inte begränsat bara till Ford Focus. En stor del av fordonen är mottagliga för långsam start i kallt väder och den äldre bilen är, desto mer av en chans att du kommer att möta detta problem. Däremot kan ta några försiktighetsåtgärder och försöker starta din Ford Focus korrekt eliminera besvärliga starter i det kalla vädret och få dig på vägen förr, snarare än senare. Saker du behöver
Motorvärmare
startkablar
Visa fler instruktioner
1

Sätt din bil i ett garage när du inte köra den under en längre period, såsom över natten. Om du inte har ett garage, en carport att hålla de flesta av elementen utanför fordonet, vilket gör din Ford Focus mindre känslig för kallt väder.
2

Stäng av dina strålkastare och radio, och dra ut eventuella elektronik ansluten till fordonet. Du vill att varje bit av juice från batteriet kommer att starta din motor.
3

Förvandla din nyckel i tändningslåset till startläget och håll i minst fem sekunder för att se om motorn vänder över. Om inte, vänta en minut och försök igen. Pumpa inte gaspedalen i ett försök att starta fordonet. En Ford Focus har inte en förgasare, utan snarare är bränsleinsprutning. Pumpa gasen kan flöda motorn.
4

Pop huven och värma motorn område med en motorvärmare för att värma upp oljan om din Ford Focus fortfarande inte starta. Olja tenderar att stelna i kallt väder och det kommer att hindra fordonet från att starta korrekt. Ta ungefär fem minuter att värma upp området, sedan försöka starta.
5

Kontrollera ditt batteri för att se om den är död, om din Ford Focus fortfarande inte starta. Kalla batterier ger färre elektroner grund långsammare kemiska reaktioner. Om batteriet är för svagt, kommer bilen inte att starta. Försöker hoppa batteriet genom att be om hjälp av en granne eller någon förbipasserande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138056.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.