Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man programmerar en Honda Civic Remote

sen modell Honda Samhällskunskap är utrustade med keyless inresa teknik som gör att du kan styra låsen på bilen från många meter bort genom att trycka på en knapp på din nyckelring. Om du förlorar din fjärrkontroll fob-nyckeln eller behöver ytterligare fjärrstyrda nyckelbrickor för din Civic s nyckellösa låssystemet, kan du programmera nya hemma. Var medveten dock, att när bilen går programmeringsläget för fjärrkontroller, kommer det att radera några befintliga fjärrkontroller från systemminnet. Så programmera varje fjärrkontroll du vill fungera på systemet samtidigt. Saker du behöver
Honda Civic tändningsnyckeln
Keyless inträde fjärrkontroller
Visa fler instruktioner
1

Sitt i Civic s förarstolen. Stäng dörrarna, sedan dra sig tillbaka på dörrlåset för att se till att alla dörrar är olåsta.
2

Sätt nyckeln i tändningslåset, vrid den till läge "på" (do starta inte motorn). Tryck på "Lock" eller "Lås"-knappen på den nya fjärrkontrollen. Slå av tändningslåset, sedan tillbaka på.
3

Tryck "Lock" eller "Lås upp" på den nya fjärrkontrollen. Cykel tändningsnyckeln till off och sedan tillbaka på. Tryck på "Lock" eller "Lås upp"-knappen på fjärrkontrollen igen, sedan cykla tändningsnyckeln en gång.
4

Tryck "Lock" eller "Lås" på keyless inresa fjärrkontrollen. Lyssna på dörrlås engagera och släppa. Tryck på "Lock"-knappen på varje fjärrkontroll som du lägger till i systemet, upp till tre fjärrkontroller. Lyssna på dörrlås att cykla i mellan varje post, bekräftar programmeringen.
5

Slå av tändningslåset. Ta ut nyckeln ur tändningslåset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136256.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.