Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2003 Dodge Neon SRT-4 ACR Recensioner och Specifikationer

I 2003 års Dodge SRT-4 ACR, en del av Neon familjen Dodge fordon, är en mycket kraftfull, fyrdörrars sportbil. Många av dess funktioner är uppdateringar av tidigare Neon modeller. Grundläggande information

fullständiga namn fordonet är 2003 Dodge Neon Street och Racing Technology - 4, American Club Racing edition. Den skapades av Daimler Chryslers Operations Performance Vehicle. Har en 2,4-liters, fyrcylindrig
Motor och andra funktioner

2003 Dodge Neon SRT-4 ARC, dubbel -overhead-cam motor med turbo boost-system. Den har en femväxlad, manuell överväxel. ACR modellen har några yttre och inre funktioner såsom en större spoiler och något större däck som skiljer den från andra Neon SRT-4 modeller.
Performance Specifications

Motorn ger 215 hästkrafter och 160 kilowatt vid 5.400 rpm. Den har ett vridmoment på 245 Nm vid 3.200 rpm. Bilen får 29 mpg i staden och 36 mpg på landsväg. Den går från 0 till 60 i fem sekunder och har en toppfart på 153 mph.
Tester och recensioner

webbplats Edmunds.com priser fordonet vid 10 av 10 för prestanda och tillförlitlighet. "Motor Trend" och "Car and Driver" gav Dodge Neon SRT-4 ARC positiva recensioner. Det fick även goda vitsord i National Highway Traffic Safety Administration front och sido krocktester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137216.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.