Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationerna för en 2008 Honda Accord Sedan

2008 års Honda Accord Sedan är en medelstor bil. När det släpptes, skröt Honda bilens förbättrade passagerarutrymme, ökad motorprestanda och snygg ny design. 2008 års Honda Accord Sedan kom sex generella stilar: LX, LX-P, EX, EX-L, EX V6 och EX-L V6. LX står för lyx, EX för verkställande och DX för deluxe. Specifikationerna kan variera under stilar. Inredningsdetaljer

Alla stilar har farthållare, Rattkontrollerna ljud, luta och teleskopiska styrkolonner, dryck innehavare, upplyst i-visir speglar, lås handskfack, bakruta avfrostnings, baksäten som fälls ner och MP3-kapacitet. Luftkonditioneringsapparater i alla stilar utom för EX-L V-6 har luftfilter, men EX-L V-6 har ett automatiskt system klimatkontroll. EX-L och EX-L V-6 har läderklädd säten och uppvärmda framsäten. Alla stilar kommer med stereoapparater och cd-spelare, med EX, EX-L, EX V-6 och EX-L V-6 utrustad med 6-skivors CD-spelare. Addera Exteriör Funktioner

Alla stilar har fjärrkontroll lås, justerbara vindrutetorkare, Stötdämpande stötfångare och krom fönster trim. Alla stilar, med undantag för LX och LX-P, har ett tak makt månen. Alla stilar, med undantag för LX, kom med ett säkerhetssystem. EX, EX-L, EX V-6 och EX-L V-6 har Uppvärmda backspeglar. EX V-6 och EX-L V-6 båda har huva struts och dimljus.
Säkerhetsfunktioner

Alla Honda Accord Sedaner har samma säkerhetsfunktioner, bland annat fram-och sidokrockkuddar, stabilitet bistå med antispinn, låsningsfria raster för bromsassistans och elektronisk bromskraftfördelning, ett däcktryck övervakningssystem och sidokrockskydd dörren.
Engine

LX, LX-P, EX och EX-L-stilar har in-line 4-cylindriga motorer och EX V-6 och EX-L V-6 har V-6 motor. LX och LX-P har 177 hästkrafter vid 6500 rpm. EX och EX-L har 190 hästkrafter vid 7000 rpm. EX V-6 och EX-L V-6 har 268 hästkrafter vid 6200 rpm. Alla 2008 stilar är multi-point bränsleinsprutning och har drive-by-wire gasreglage system. V-6 motorer har rörlig cylinder förvaltning.
Storlek

yttermått av alla accord sedans är drygt 194-inches lång, drygt 58-inches tall och bara om 73-inches bred. LX och LX-P har 106 kubikmeter passagerarutrymme. Alla andra stilar har 101 kubikmeter passagerarutrymme. LX och LX-P har en främre schakttoppshöjden på drygt 41 inches och en bakre schakttoppshöjden av 38-1/2 inches. Alla andra stilar har en främre schakttoppshöjden av 39 inches och en bakre schakttoppshöjden på drygt 37 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135982.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.